קמטק זוכה בהזמנות בהיקף של כ-25 מיליון דולר עבור מערכות Hawk ליישומי בינה מלאכותית

חברת קמטק (סימול: CAMT) הודיעה כי קיבלה הזמנה חדשה בהיקף של כ-25 מיליון דולר ממייצר שבבים מוביל מסוג Tier-1 IDM עבור מערכת Hawk המיועדת ליישומי בינה מלאכותית (AI).

ההזמנה האחרונה מצטרפת לסדרה של הזמנות חוזרות קטנות יותר מאותו לקוח שהתקבלו בחודשים האחרונים, כך שהיקף כל ההזמנות שהתקבלו ממנו עומד על כ-45 מיליון דולר.

ה-Hawk היא מערכת בדיקות ומדידה (inspection and metrology) מתקדמת במיוחד, שנועדה לתת מענה לדרישות הקשות של טכנולוגיות מארזים מתקדמות בתעשיית השבבים. בין השימושים שלה — בדיקה של מארזי זיכרון ברוחב פס גבוה (HBM), צ’יפלטים (chiplets), חיבורים היברידיים (hybrid bonding) ופרוסות סיליקון מורכבות במיוחד. המערכת מציעה שיפור ניכר בתפוקה ובדיוק בהשוואה לטכנולוגיות קיימות, ומותאמת לתמוך בדרישות העתידיות של ענף השבבים.

רפי עמית, מנכ״ל החברה, ציין כי ההזמנות החדשות משקפות אמון רב מצד לקוחות גדולים ביכולות של מערכת Hawk ובתרומתה ליישומי בינה מלאכותית מתקדמים. הוא הדגיש שהאימוץ הגובר של הטכנולוגיה מצד שוק מארזים מתקדם מעמיד את קמטק בעמדה טובה לנצל את ההשקעות ההולכות וגדלות בתשתיות AI.

עוד >

GOLD PARTNERS