ראיון בלעדי עם Purna Mohanty מנכ”ל חברת Signature IP

נפגשנו ושוחחנו, שיחה מעניינת במיוחד, עם מנכ”ל חברת Signature IP, מר Purna Mohanty, להלן הראיון המעניין:

שאלה 1: מה הניע את הקמת Signature IP, ואיזה צורך היא שואפת למלא בתעשיית השבבים?

Signature IP הוקמה בשנת 2021 מתוך שאיפה לחדש את תהליך עיצוב השבבים, במיוחד את תכנון ה-SoCs וה-Chiplets. ראינו צורך בתעשייה לפלטפורמה יותר גמישה ויותר קונפיגורבילית עבור תכנון ה-SoC, והשקענו שלוש שנים במציאת פתרון. זה הוביל ליצירת מוצר הדגל שלנו, ה-iNoCulator™ NoC Configurator, כלי תוכנה חדשני שמאיץ את הבאת ה-SoC וה-Chiplet לשוק על ידי הקלה על האופטימיזציה והסימולציה של ה-NoC בזמן אמת.

שאלה 2: תוכל להסביר כיצד ה- iNoCulator NoC Configurator מועיל ללקוחות שלך בעיצוב השבבים והצ’יפלטים?

ה-iNoCulator NoC Configurator מאפשר הגדרה קלה של ה-NoC ומציע פלטפורמה אינטואיטיבית לחקור את מרחב התכנון. על ידי הקלת שינויים בטופולוגית הרשת, ניסוי בהגדרות תצורות שונות, ומתן סימולציה מיידית למדידת תפוקה והשהייה, הוא מאיץ את תהליך התכנון של ה-SoC והצ’יפלט.

יתר על כן, על ידי אימוץ מודל ה-SaaS, אנו מספקים גישה נוחה ומצמצמים את עומס ה-IT ללקוחותינו, ומספקים RTL מעוצב בהתאמה אישית בפורמט RTL ברור וקריא.

Purna Mohanty CEO Signature IP

בתמונה – מר Purna Mohanty, מנכ”ל Signature IP

שאלה 3: ציינת שה-iNoCulator יכול ליצור רשתות קוהרנטיים וגם לא קוהרנטיים. תוכל להסביר את המשמעות של זה וכיצד זה משפיע על עיצוב ה-SoC והצ’יפלט?

התמיכה ברשתות על-שבב קוהרנטיות ולא קוהרנטיות עונה על דרישות מגוונות ברמת המערכת בתכנוני שבבים וצ’יפלטים. רשתות קוהרנטיות הן חובה ברוב מערכות מרובות ליבות, מה שמבטיח תצוגת זיכרון יחידה ועקבית, בזמן שרשתות לא קוהרנטיות הינן אידיאליים עבור מערכות בהן עקביות זו אינה נחוצה, ובכך מציעים תכנון גמיש יותר ובעל פוטנציאל חיסכון באנרגיה. היכולת של ה-iNoCulator לתמוך בשני הסוגים של רשתות מאפשר למתכננים לבחור בפתרון המתאים ביותר לצרכיהם הספציפיים.

שאלה 4: ביזה סוג של לקוחות ויישומים מתמקדת Signature IP?

Signature IP מתמקדת בעיקר במתכנני SoC וחברות פאבלס המבקשים לזרז את תכנון ה-SoC ואת תהליך בניית מודלים איכותיים עבורו. המוצרים שלנו מתאימים במיוחד ליישומים הכוללים מחשוב בעל ביצועים גבוהים (HPC), עיבוד בינה מלכותית, רשתות, טכנולוגית מרכזי הנתונים הגדולים ואחסון. יכולת ההסתגלות של פתרונות ה-NoC שלנו מתאימה היטב גם לתכנון צ’יפלטים, שהוא תחום המתפתח במהירות בתעשיית המוליכים למחצה.

שאלה 5: מהן תוכניות העתיד של Signature IP? הישנם מוצרים או שיפורים חדשים באופק?

Signature IP מחויבת לחדשנות מתמשכת בתחום הטכנולוגיה של ה-NoC. ההתמקדות המיידית שלנו נשארת בהעצמת ה-iNoCulator אבל אנחנו גם ממפים את העתיד עם מוצרים אחרים כגון ה- PCIe Gen 6 Controller IP, שהוא חלק חשוב של מפת הדרכים שלנו. אנו גם שוקלים להפיק יותר מוצרים SaaS, שיביאו לעוד שיפורים ביכולת לתכנון ופיתוח שבבים וצ’יפלטים על ידי הלקוחות שלנו. המטרה היא להישאר מפוקסים בצרכים של הלקוחות שלנו ומתואמים להתפתחות המתמדת של תעשיית המוליכים למחצה.

שאלה 6: מה מייחד את הגישה של Signature IP בהשוואה לחברות אחרות בתחום ה-NoC?

הגישה הייחודית של Signature IP טמונה ביכולת הקונפיגורציה\ שלנו ובגמישות שאנו מציעים בתכנון ה-NoC. ה-iNoCulator אינו עוסק רק בתכנון; הוא כלי חשוב עבור חקר ואופטימיזצית ה-NoC. הוא מאפשר לארכיטקטים ומתכננים לשנות את טופולוגית הרשת, לערוך ניסויים עם קונפיגורציות שונות, ולסמלט את התוצאות באופן מידי. בנוסף, הצעת ה-iNoCulator כפתרון SaaS מביא נגישות ונוחות חסרי תקדים ללקוחותינו. כל האלמנטים הללו מתחברים יחד ביצירת גישה מקיפה, גמישה וייחודית לפיתוח הרשת על-שבב.

שאלה 7: האם תוכל לדבר יותר על המומחיות של הצוות שלך וכיצד מומחיות זו משפיעה על תהליך פיתוח המוצר שלך?

הצוות שלנו מאגדת למעלה מ-120 שנות אדם של מנהיגות הנדסית, עם מומחיות עמוקה בתחומים כמו ממשקים, רשתות, טכנולוגיית מרכזי נתונים, אבטחה, אחסון וקישוריות IP, ממפרט ועד לייצור. אנו ממנפים את הניסיון העצום הזה כדי להבין את הניואנסים והאתגרים של עיצוב NoC ו-SoC, תוך מתן מידע לתהליך פיתוח המוצר שלנו ומבטיחים שאנו מספקים פתרונות העונים באמת על הצרכים של הלקוחות שלנו.

שאלה 8: כיצד Signature IP מבטיחה שביעות רצון לקוחות ותמיכה במהלך תהליך תכנון ה-SoC או הצ’יפלט?

ב-Signature IP, שביעות רצון לקוחות ותמיכה הם בעלי חשיבות עליונה. מודל ה-SaaS שלנו לכלי iNoCulator מבטיח נגישות קלה ונוחות, ומצמצם את תקורה ה-IT עבור הלקוחות שלנו. בנוסף, אנו מציעים תמיכת לקוחות עוצמתית כדי לסייע בכל האתגרים שעלולים להתעורר במהלך תהליך תכנון ה-SoC או הצ’יפלט. אנו מחויבים להפוך את מסע הלקוח עם המוצרים שלנו לחלק ככל האפשר.

שאלה 9: כיצד הפתרונות של Signature IP תורמים להאצת זמן היציאה לשוק עבור מתכנני ה-SoC?

כלי iNoCulator שלנו ממלא תפקיד מפתח בהפחתת זמן היציאה לשוק. על ידי מתן פלטפורמה המאפשרת סימולציה בזמן אמת וחקר מרחב התכנון, מתכנני ה-SoC יכולים לייעל את התכנון בצורה יעילה יותר, ולחסוך זמן משמעותי. יתרה מכך, התמיכה שלנו במגוון רחב של פרוטוקולים, רוחבי אפיק ושיטות בקרת הספק מאפשרת למתכננים לשלב את הפתרונות שלנו בקלות בתהליכי העבודה הקיימים אצלם, ולהאיץ עוד יותר את תהליך התכנון.

שאלה 10: איזה סוג של משוב קיבלת מהלקוחות שלך לגבי המוצרים והשירותים שלך?

קיבלנו משוב חיובי מהלקוחות שלנו, במיוחד לגבי הגמישות וקלות השימוש שה-iNoCulator מספק. הם מעריכים את יכולות הסימולציה בזמן אמת, את מגוון הטופולוגיות NoC שהוא תומך בהן, ואת היכולת לייעל את התכנון לפני קבלת החלטות אדריכליות גדולות. גם מודל ה-SaaS התקבל היטב, מכיוון שהוא מפחית את עומס ה-IT על הלקוחות ומספק גישה נוחה לכלים שלנו.

שאלה 11: איך אתה רואה התאמת הטכנולוגיה של Signature IP לשוק תכנון השבבים הישראלי?

שוק תכנון השבבים הישראלי מוכר כשחקן משמעותי בתעשיית המוליכים למחצה העולמית, עם מספר רב של חברות וסטארט-אפים המעורבים בעיצוב ופיתוח שבבים, לכן הביקור שלי לישראל חשוב בשבילי ליצירת קשרים עם בעלי עניין ישראלים. החברות הישראליות מאוד מתקדמות טכנולוגית, ועובדות תמיד על הדבר הבא בתעשיה. כמייסדי Signature IP, גם ל-Kishore וגם לי היה ניסיון מספק מבחינה טכנית בעבודה מול חברות בישראל כגון אנוביט ואינטל במיזמים הקודמים שלנו. למעשה, אנו מרגישים בבית בעבודתנו עם חברות ישראליות.

Signature IP שואפת לענות לצרכי השוק בישראל על ידי מתן אלטרנטיבה מאוד משכנעת לפתרונות הזמינים בשוק. אנו מאמינים שלפתרון שלנו יתרון תחרותי שיזכה להערכה של חברות השבבים הישראליות ויתרום בסופו של דבר להצלחתן.

chipsnmedia banner
עוד >
CEVA Iri Trashanski
CEVA Logo
NeoLogic technology - Credit - NeoLogic
chipsnmedia banner

GOLD PARTNERS