ארבה: מכ”ם הדמיה 4D יחזק את בטיחות כלי הרכב האוטונומיים במנהרות

חברת Arbe Robotics הישראלית הודיעה כי שותפתה מדרג Tier-1, חברת Sensrad, משתפת פעולה עם VirtuRail במטרה לשפר את הבטיחות באתרי חפירת מנהרות באמצעות שילוב מכ”ם הדמיה 4D מתקדם בכלי רכב אוטונומיים.

VirtuRail מפתחת כלי רכב אוטומטיים ללא מסילה (ASV) המיועדים לשינוע לוגיסטי בפרויקטי תשתיות תת-קרקעיים. במסגרת שיתוף הפעולה, תשולב מערכת המכ”ם של Sensrad, המבוססת על ערכת השבבים של Arbe, לצד מצלמות וחיישני LiDAR, כדי לספק שכבת חישה נוספת בתנאי ראות קשים כמו עשן, אבק וחושך – מצבים שבהם חיישנים אופטיים עלולים לאבד מיעילותם.

הפתרון כולל את מכ”ם Hugin D1 ותוכנת Oden Drive, שנועדו לשפר את מודעות המערכת לסביבה, להגביר את השרידות ולספק יתירות במצבי חירום כגון שריפות במנהרות. לדברי ארבה, שיתוף הפעולה מדגיש את יכולתה של טכנולוגיית מכ”ם ההדמיה 4D לספק חישה אמינה גם בסביבות מורכבות, ולהוות רכיב מרכזי במערכות נהיגה אוטונומיות ובכלים הנדסיים מתקדמים.

ARM Banner
עוד >
AMIQ Banner

GOLD PARTNERS